10/03/2021
Ofensiva de SCC per pomoure la participació electoral dels constitucionalistes: «Si no votes, ho tornaran a fer»

L’entitat ha posat en marxa aquest matí una campanya a tot Catalunya per promoure la participació electoral, recordant que una nova victòria independentista suposaria més fractura, empobriment i discriminació. «Hem de posar fi a aquesta dècada de confrontació. Quatre anys més de Procés i tots plegats ens anem pel desguàs», afirma el president de l’associació.

Societat Civil Catalana continua la seva estratègia de conscienciació sobre la importància de les eleccions autonòmiques de febrer del 2021. A partir d’avui i durant tota la segona quinzena d’octubre, l’entitat desplegarà a tot Catalunya la campanya «Si no votes, ho tornaran a fer». És un missatge dirigit específicament a tots aquells que van votar el 2017 per les forces constitucionalistes i ara es plantegen l’abstenció electoral.

«Hi ha condicions objectives per a una derrota de l’independentisme, diu el president de SCC, Fernando Sánchez Costa-. Els catalans estem farts del Procés i som conscients que ha provocat un clar declivi. Però cal anar a votar i convertir l’esgotament en vots de canvi. Mai direm a qui ni què votar, només volem posar tots els catalans davant la seva responsabilitat històrica i animar-los a participar en les eleccions. Ens estem jugant el futur d’una generació. Quatre anys més de Procés i Catalunya se’n va pel desguàs».

Amb aquesta campanya, l’entitat constitucionalista pretén combatre la tendència cap a la desmobilització electoral dels no independentistes que indiquen les enquestes. La campanya comença aquest dimarts, amb diversos cartells a les principals estacions del metro de Barcelona. Dimarts que ve arribarà als carrers de Girona, Lleida i Tarragona. A finals d’octubre s’estendrà per ciutats de l’àrea metropolitana i capitals de la comarca de la Catalunya interior. A partir d’avui simpatitzants de SCC arreu de Catalunya també penjaran cartells als espais urbans habilitats pels Ajuntaments.

El missatge d’aquesta campanya gira al voltant de la famosa declaració dels líders independentistes: «Ho tornarem a fer». Societat Civil Catalana recorda el que han fet aquests dirigents processistes: fracturar-nos, enredar-nos, empobrir-nos i discriminar-nos. La participació electoral és essencial per evitar que ho tornin a fer. La campanya comença ara, quan les eleccions estan a l’horitzó però no es convocaran. «Quan comenci el període electoral i la campanya estrictament dita, desapareixerem del mapa. Serà el moment dels partits», conclou Sánchez Costa.

Newsletter

Quiero recibir información