Objectius de Societat Civil Catalana

Societat Civil Catalana és una associació que té com a objectius:

  • Promoure, difondre i fomentar la cohesió i la convivència entre els ciutadans a Catalunya i d'aquests amb la resta d'espanyols.
  • Promoure, difondre i mantenir la cultura catalana com a part inseparable de la cultura espanyola comú.
  • Unificar els esforços de totes aquelles persones i grups que treballen amb els objectius anteriors.

Societat Civil Catalana vol comptar amb tots aquells que creuen en una Catalunya integrada en una Espanya plural i que participin dels nostres objectius.

Societat Civil Catalana és independent i no està vinculada a cap partit polític. Qui participa a Societat Civil Catalana ho fa a títol individual.

ELS ÒRGANS DE SOCIETAT CIVIL CATALANA

L’Assemblea General

L’Assemblea General és l'òrgan sobirà de l'associació i està integrada pels socis. Les seves decisions s'adopten per majoria dels socis presents o representats. Els col·laboradors poden assistir també a l’Assemblea.

Els socis

Poden adquirir la condició de socis les persones físiques majors d'edat i amb capacitat d'obrar que tinguin una reconeguda trajectòria en el compliment de les finalitats de l'Associació i que siguin avalats per cinc membres del Consell Consultiu.

La Junta Directiva

La Junta Directiva regeix, administra i representa a l'Associació. Actualment està integrada per onze membres que són escollits per l'Assemblea General. Els seus càrrecs són: President, Vicepresident, Secretari i Vocals.

"La Junta Directiva de Societat Civil Catalana ha realitzat modificacions en la seva estructura interna. Els canvis han estat aprovats en l'última reunió celebrada dilluns passat, dia 11 de juliol del 2016."

Presidente

Josep Ramon Bosch

Santpedor, 1963. President de la Fundació Joan Boscà. Llicenciat en Geografia i Història per la UB en l'especialitat d'Història Contemporània. Va continuar a la UNED amb Ciències Polítiques i va acabar la seva formació amb multitud de cursos i programes en Direcció de Vendes, Màrqueting i finances. Anteriorment va ser el director general d'una multinacional farmacèutica japonesa. Va ser empresari amb 18 anys. Emprenedor de projectes, actualment prepara el doctorat, escriu a La Razón i participa en altres mitjans de comunicació.

Vicepresidente

Álex Ramos

Burgos, 1959. Metge especialista en Medicina Preventiva i Salud Pública. Diplomat en Nutrició i Dietètica. Màster Europeu en Formació de Formadors. Col·labora a revistes de formació mèdica nacionals i internacionals. Membre de Federalistes d’Esquerres.

Secretario

Manuel Miró

Barcelona, 1964. Advocat exercint. Llicenciat en Dret. Master en Assessoria Jurídica d'Empreses IE. Membre de IAFI (Investigación en Análisis Financiero y de la Incertidumbre) del Departament de Matemàtica Financera de la UB.

Vicepresident i Organització

Javier Marín Vázquez

És empresari i professor universitari d'Habilitats Directives i Socials. Està Graduat en Seguretat Pública. Màster en Polítiques Públiques. Màster en Comunicació i Lideratge Polític i Social.

Organización y tesorería

Esperanza García

Barcelona, 1975. Advocada en exercici independent 2000-2015. Analista política 2012-2015 a RNE i Ràdio 4, SER, TVE i TVE Catalunya, El Periódico de Catalunya, RAC1 i TV3. Diputada del PPC al Parlament XI legislatura (2015-2017) i en l'actualitat.

Organización y tesorería

Rocío León

Sevilla, 1966. Policia portuària. Feminista i sindicalista d'UGT. Participa en diferents mitjans de comunicació. Vicepresidenta de l'associació Politeia.

AYÚDANOS A CONTINUAR CON UN DONATIVO
Caixabank ES75 2100 3042 1222 0059 0687
Banco Santander ES61 0049 4704 1723 1611 9270

 

SOCIETAT CIVIL CATALANA
Asociación Cívica y Cultural

Còrsega 270, 3r 5ª
08008 Barcelona
SPAIN

T · +34 93 624 32 37
info@societatcivilcatalana.cat