Iberia

Benvolguts socis i amics:

D’acord amb el pla estratègic i al mandat de l’Assemblea de promoure la creació de continguts audiovisuals, hem consolidat aquestes últimes setmanes el programa televisiu setmanal L’Alternativa.

Però a més volem presentar-vos avui un nou projecte liderat per la Sectorial de Comunicació: IBERIA. Es tracta d’un espai audiovisual per a YouTube orientat a gravar petits programes i píndoles de contingut relacionat amb l’actualitat. Serà un espai més artesanal, però també de qualitat, amb el qual continuarem projectant la veu de la societat civil en l’esfera pública digital.

Volem, també, que sigui una eina en mans de tots els socis. Hi ha molt de talent i moltes idees entre vosaltres. Us oferim aquest espai per a poder realitzar entrevistes, muntar tertúlies amb especialistes o dur a terme debats sobre temes d’actualitat lligats als fins de Societat Civil Catalana. És important que sapigueu que la nostra entitat és una eina a la disposició de la vostra creativitat i iniciativa, tant en aquest com en tots els àmbits.

Si voleu dur a terme algun programa o entrevista, si us plau comuniqueu-lo a expansio@societatcivilcatalana.cat.