INTERNACIONAL  · ORGANITZACIÓ  ·  COMUNICATS   ·  DOCUMENTS   ·  CONTACTA ·  CAST    

Fernando Sánchez Costa es converteix en el nou president de Societat Civil Catalana

La seva candidatura ha obtingut el suport gairebé unànime dels socis de l'entitat

 

Societat Civil Catalana té nou president. Fernando Sánchez Costa serà l'encarregat de recollir el testimoni de Josep Ramon Bosch i col·locar-se al capdavant de l'entitat. En la votació que s'ha produït aquest dimecres a l'assemblea de socis, la seva candidatura ha obtingut 132 vots a favor, cap en contra i 4 abstencions. Sixto Cadenas, per la seva banda, ha retirat la seva candidatura abans de la votació..

Català

Josep Ramon Bosch cedeix el testimoni a una nova junta directiva que es constituirà en l'assemblea de socis de l'entitat

El president de Societat Civil Catalana, Josep Ramon Bosch, ha anunciat que deixarà d'ocupar aquest càrrec a partir de la propera assemblea de socis de l'entitat que se celebrarà el dia 26 de juny.

D'aquesta manera es materialitza la seva condició d'exercir aquest càrrec de forma temporal, en el moment en què va acceptar ser de nou president de l’associació al gener.

Català

Societat Civil Catalana, Sociedad Civil Navarra, Societat Civil Valenciana i Societat Civil Balear reclamen la formació de governs constitucionalistes que no depenguin de partits secessionistes

El president de Societat Civil Catalana, Josep Ramon Bosch; el president de Societat Civil Balear, Tomeu Berga; el president de Societat Civil Valenciana, Fernando Mut; i la presidenta de Societat Civil Navarra, Elena Sola; han assegurat aquest dimarts que la defensa de l'Estat de Dret i la democràcia ha de passar per la formació de governs constitucionalistes, que no hagin de dependre de les forces polítiques independentistes per prendre decisions.

Català

Societat Civil Catalana condemna l’escarni que ha patit a la seva seu de Barcelona

Societat Civil Catalana lamenta profundament que un grup de secessionistes s'hagi concentrat aquest dimecres al matí a la porteria de la seu de l'entitat a Barcelona, ​​per cridar feixistes als membres de l'associació.

Es tracta d'un comportament antidemocràtic per part d'un sector de l'independentisme que, malauradament, no és la primera vegada que es produeix. Episodis d'aquest tipus es produeixen contínuament a Catalunya i no s'han de tolerar en democràcia, perquè són actes propis d'un sistema totalitari, on es persegueix a tot aquell que pensa diferent.

Català

Societat Civil Catalana reclama la formació de governs constitucionalistes a tot Espanya

L'entitat sosté que s'han de quedar fora totes aquelles forces polítiques secessionistes que vulneren la Constitució

Català

Societat Civil Catalana fa una crida al vot constitucionalista a les municipals catalanes

Societat Civil Catalana reclama que hi hagi una gran mobilització per part del votant constitucionalista en les properes eleccions municipals. L'entitat defensa que és fonamental que tots els catalans que no volen continuar sent governats per forces polítiques separatistes, acudeixin a les urnes el proper dia 26.

Català

Societat Civil Catalana expressa la seva solidaritat amb Francisco Oya i anuncia accions judicials

Bosch: "Això no sortirà gratis a la gent que ha perpetrat aquesta malifeta"

Societat Civil Catalana ha mostrat aquest dijous la seva solidaritat, a través del seu president Josep Ramon Bosch, amb el professor Francisco Oya, després d'haver rebut l'ordre de ser suspès de sou i feina per oposar-se a explicar la seva matèria en les condicions exigides per la Generalitat, per considerar que el contingut és incorrecte.

Català

Àlex Ramos: "El separatisme està conduint a Catalunya a la ruïna social i econòmica"

Societat Civil Catalana ha celebrat aquest dimarts l'acte de presentació del llibre 'El Laberint Català', de Benoit Pellistrandi.

A més de l'autor del llibre, ha participat el ministre d'Afers Estrangers, Josep Borrell, la corresponsal del diari La Croix, Valérie Demon, que ha moderat l'acte; i el vicepresident de l'entitat, Àlex Ramos, que ha assegurat que l'associació se sent identificada amb el que defensa el llibre.

Català

 

SOCIETAT CIVIL CATALANA
Asociación Cívica y Cultural

Còrsega 270, 3r 5ª
08008 Barcelona
SPAIN

T · +34 93 624 32 37
comunicacio@societatcivilcatalana.cat