Gràcies

Català

SCC, AEB, IC i S’ha Acabat registran al Congrés el Manifest “L‘ensenyament també en castellà”

LA EDUCACIÓN, TAMBIÉN EN CASTELLANO

 

El castellano ha de ser lengua de comunicación en el conjunto del proceso educativo y ha de ser vehicular, en su caso, junto con la otra lengua o lenguas cooficiales en la Comunidad Autónoma.

 

Català

Ofensiva de SCC per pomoure la participació electoral dels constitucionalistes: "Si no votes, ho tornaran a fer"

 

L'entitat ha posat en marxa aquest matí una campanya a tot Catalunya per promoure la participació electoral, recordant que una nova victòria independentista suposaria més fractura, empobriment i discriminació. "Hem de posar fi a aquesta dècada de confrontació. Quatre anys més de Procés i tots plegats ens anem pel desguàs", afirma el president de l'associació

 

Català

SCC en la Diada: "Ni els catalans ni la nostra economia aguantem quatre anys més de Procés i de confrontació"

 

Societat Civil Catalana celebra la Diada amb una campanya de comunicació aèria demanant una gran mobilització cívica i democràtica que posi fi al Procés. «Quatre anys més de Procés i la decadència ja serà irreversible», ha afirmat el seu president, Fernando Sánchez Costa, en roda de premsa a la Barceloneta

 

Català

"Per dignitat, aturem la decadència de Catalunya"

 

L'entitat ha posat en marxa aquest matí una campanya d'estiu en metros, carrers i platges sota el lema "Aturem la decadència". La iniciativa insta la ciutadania a mobilitzar-se per acabar la llarga nit del Procés i les seves nefastes conseqüències econòmiques i institucionals. 

 

Català

PER UNA INFORMACIÓ SANITÀRIA BILINGÜE DAVANT LA PANDÈMIA

 

SCC recorda que hi ha 500.000 ciutadans majors d'edat a Catalunya que tenen dificultats per llegir el català i exigeix a l'administració que comuniqui de forma bilingües les informaciones rellevants sobre la Covid-19. L'entitat denuncia aplicacions sanitàries públiques que estan disponibles només en català.
 

Català

SCC radiografia l'exclusió de l'espanyol a Catalunya i demana la seva normalització immediata en l'espai públic.

 

L'entitat constitucionalista presenta el primer Informe de Convivència Lingüística, on retrata els desequilibris en la política lingüística de la Generalitat i l'aculturació institucional que pateix el 55% de catalans . Només un 5% de les iniciatives de promoció lingüístico-cultural del govern català tenen base bilingüe.  

 

Català

Sánchez Costa, reescollit president de SCC amb un 94% de suport

L'Assemblea de Socis aprova els comptes, valida el pla estratègic i reforça la Junta Directiva de la principal entitat constitucionalista

 

Català

Societat Civil Catalana reclama superar desavinences històriques per abordar la recuperació econòmica a Catalunya

 

Societat Civil Catalana mira el futur. La pandèmia provocada pel COVID-19 que segueix provocant desgraciadament milers de morts i un profund dolor en moltes famílies, també està comportant unes pèrdues econòmiques històriques.

 

Davant aquesta dramàtica situació, l'entitat ha elaborat un manifest en què reclama superar els anys de distanciament per part de totes les forces polítiques i entitats perquè Catalunya es recuperi a nivell econòmic el més aviat possible i de la forma més eficient.

 

Català

 

SOCIETAT CIVIL CATALANA
Asociación Cívica y Cultural

Còrsega 270, 3r 5ª
08008 Barcelona
SPAIN

T · +34 93 624 32 37
info@societatcivilcatalana.cat