Gràcies

Català

Sánchez Costa, reescollit president de SCC amb un 94% de suport

L'Assemblea de Socis aprova els comptes, valida el pla estratègic i reforça la Junta Directiva de la principal entitat constitucionalista

 

Català

Societat Civil Catalana reclama superar desavinences històriques per abordar la recuperació econòmica a Catalunya

 

Societat Civil Catalana mira el futur. La pandèmia provocada pel COVID-19 que segueix provocant desgraciadament milers de morts i un profund dolor en moltes famílies, també està comportant unes pèrdues econòmiques històriques.

 

Davant aquesta dramàtica situació, l'entitat ha elaborat un manifest en què reclama superar els anys de distanciament per part de totes les forces polítiques i entitats perquè Catalunya es recuperi a nivell econòmic el més aviat possible i de la forma més eficient.

 

Català

Sánchez Costa: "Fins que els treballadors que viuen a la Meridana no puguin tornar a casa amb normalitat, dificultarem als independentistes que vagin a esquiar el cap de setmana"

 

Societat Civil Catalana anuncia que informarà aquest divendres a l'Ajuntament de Barcelona que tallarà els Túnels de Vallvidrera els divendres fins que cessin els talls de la Meridiana provocats per l'independentisme des de fa mesos

El president de Societat Civil Catalana, Fernando Sánchez Costa; el vicepresident, Àlex Ramos; la vocal de la junta directiva, Sonia Reina; i el responsable de l'agrupació territorial de l'entitat a Barcelona, ​​Miguel Candel; han presentat aquest divendres els projectes de l'associació per als propers mesos.

Català

Societat Civil Catalana insisteix que el Govern de l’Estat ha d'escoltar les demandes del constitucionalisme català

L'entitat adverteix que Torra únicament desitja negociar els terminis per celebrar un referèndum independentista i que atorgar més autogovern no solucionarà el conflicte social que es viu a Catalunya des de fa anys

 

Català

Societat Civil Catalana demana al Govern d’Espanya que no confongui Catalunya amb el nacionalisme

 

El president de l'entitat, Fernando Sánchez Costa, assegura que ha arribat el moment de donar veu als constitucionalistes catalans, que porten 40 anys sent invisibles

 

Societat Civil Catalana s'ha reunit aquest divendres amb el PSC a la seu la formació. L'entitat ha estat representada pel president, Fernando Sánchez Costa, els vicepresidents, Àlex Ramos i Javier Marín, i els vocals Sandra Tirado, Manuel Miró, Ángela Herrero i David Gómez, que han estat amb el primer secretari, Miquel Iceta, i Eva Granados.

Català

Manuel Miró (SCC) i Manuel Zunón (ACC): "Ens tornaran a citar perquè els responsables de l'1-O també tornin els diners que es van gastar en l'acció exterior"

Els advocats de Societat Civil Catalana i Advocats Catalans per la Constitució, Manuel Miró i Manuel Zunón, han anunciat que el Tribunal de Comptes els tornarà a citar juntament amb els advocats dels denunciats per reclamar-los els diners que es van gastar fora d'Espanya en relació a l'1-O. Una quantitat diferent als més de 4 milions que aquest dimarts els han exigit. No obstant això, una vegada conclosa la citació han deixat clar que "respecten i acaten" la decisió judicial com sempre ho han fet les dues entitats i han agraït la seca tasca al tribunal.

Català

Sánchez Costa: "Torra ha de deixar de fer-se l'heroi i posar-se gallet i s'han de convocar eleccions de manera immediata"

"No volem un activista, sinó un veritable president de la Generalitat"

"Si desobeeix entrarem en una situació delicada, perquè qualsevol llei pot ser impugnada"

Català

Sánchez Costa: “Presentaremos una ILP para que Cataluña tenga una ley electoral justa y en el Parlament se vea reflejada la realidad de la sociedad catalana”

Societat Civil Catalana inicia con Ciudadanos una ronda de contactos con los partidos constitucionalistas para compartir impresiones sobre la actualidad política y entregar su decálogo de reivindicaciones ante cualquier mesa de negociación:

Neutralidad de las instituciones, despolitización de los Mossos y los medios de comunicación públicos, fin del sistema de inmersión lingüística, descolonización del espacio público, reforzar el estatus del área metropolitana, una auditoría del procés y una reforma de la ley electoral

Català

 

SOCIETAT CIVIL CATALANA
Asociación Cívica y Cultural

Còrsega 270, 3r 5ª
08008 Barcelona
SPAIN

T · +34 93 624 32 37
info@societatcivilcatalana.cat