26/08/2021
SCC llança la seva campanya per al 11S: «Reconstruïm Catalunya»
Societat Civil Catalana comença el curs amb una gran campanya de tanques publicitàries a les quatre províncies catalanes amb motiu de la Diada. Sota el lema «Reconstruïm Catalunya» l’entitat reproduirà per tot el territori els deu punts del seu decàleg per a recuperar l’amistat civil i garantir els drets dels catalans invisibilitzats.

Societat Civil Catalana llança una àmplia campanya de comunicació amb motiu de la Diada de Catalunya. Entre el dia 30 i el dia 14 de setembre, la principal entitat constitucionalista desplegarà tanques publicitàries a les quatre províncies catalanes difonent el seu decàleg per a «reconstruir Catalunya». Com a imatge, SCC aposta per un «castell» en el qual els seus integrants vesteixen camises en les quals es combina la senyera i la bandera espanyola. Segons el president de l’entitat, «després d’una dècada perduda de confrontació i decadència, ha arribat l’hora de reconstruir Catalunya entre tots, centrant-nos en els problemes socials i econòmics i assumint la pluralitat real de la nostra comunitat». L’entitat proposa un decàleg amb deu premisses imprescindibles per a recuperar l’amistat civil i garantir els drets d’aquells catalans sempre invisibilitzats pel poder nacionalista. L’any passat, l’associació va llançar la campanya ‘Aturem la decadència / Parem la decadència’. Enguany, el missatge vol insistir en l’esperança. «Ha quedat clar que el Procés és sinònim de mal rotllo, divisió, atur i decadència econòmica. Ara és moment d’oferir una alternativa a la Catalunya estreta i malhumorada del nacionalisme», ha afegit Sánchez Costa. «Enfront de la patrimonialització de la Diada que cada any ofereixen els independentistes, volem recordar que Catalunya som tots i no hi haurà normalització real fins que s’atenguin les reivindicacions dels milions de catalans silenciats pel poder nacionalista». Aquestes són les deu premisses amb les quals l’entitat resumeix el seu decàleg (vegeu aquí decàleg complet), i que tots els catalans podran veure en carreteres i ciutats aquests pròxims dies:

1. Tots som ciutadans de primera
2. Respecte i convivència entre catalans
3. Neutralitat ideològica de l’administració
4. Bilingüisme i drets lingüístics per a tots
5. Que el teu vot no valgui menys que un altre
6. Una TV3 plural
7. Compromís amb Espanya
8. Centrem-nos en els problemes socials
9. Fem tornar les empreses i les inversions
10. L’Estat de Dret és garantia de progrés.

Newsletter

Quiero recibir información