10/06/2021
La Mesa Cívica Constitucionalista es concentra davant la Delegació del Govern enfront dels indults.
Societat Civil Catalana va participar ahir al costat d’altres 20 entitats de la Mesa Cívica Constitucionalista en un acte davant la Delegació del Govern per a expressar l’oposició als indults, atès que no es donen les condicions per a aquests. En la concentració es va llegir el manifest ‘Des de la lleialtat cap a la convivència’, accessible en aquest enllaç. L’acte va reunir membres de les Juntes Directives de les entitats que col·laboren en la Mesa Cívica. Anteriorment, al matí, representants de les entitats, inclòs el president de SCC, Fernando Sánchez Costa, es van reunir amb la Delegada del Govern, Teresa Cunillera, per a exposar-li la preocupació de part de la societat catalana davant aquests indults, així com per a tornar a exposar les reivindicacions del constitucionalisme. La trobada va ser cordial i constructiva, malgrat la disparitat de punts de vista sobre determinades qüestions. El president de SCC va declarar davant els mitjans de comunicació: «Avui hem vingut a demanar respecte. Respecte a les sentències judicials. I respecte, sobretot, als constitucionalistes catalans, que portem dècades invisibilitzats i desatesos. No acceptem un nou protectorat nacionalista a Catalunya pasturat pels mateixos que van promoure el Procés. No volem ser comparses decoratives del nou romanç entre les elits de Barcelona i de Madrid». La roda de premsa davant la Delegació del Govern va tenir un important ressò mediàtic, com es recull en aquests enllaços de premsa: ◼️ elcatalan.es ◼️ catalunyapress.es ◼️ elespanol.com ◼️ beteve.cat ◼️ libertaddigital.com ◼️ larazon.es ◼️ elindependiente.com ◼️ confilegal.com ◼️ elnacional.cat

Newsletter

Quiero recibir información