29/04/2021
SCC acudeix al Tribunal de Comptes per recuperar els diners de la internacionalizatció del Procés
Puigdemont, tot sol al Parlamento Europeu
Puigdemont, tot sol al Parlamento Europeu

Societat Civil Catalana porta els líders independentistes al Tribunal de Comptes perquè tornin els diners destinats a la internacionalització del Procés

El proper 29 de juny, gràcies a la denúncia interposada davant del Tribunal de Comptes per Societat Civil Catalana, estan citats trenta-nou presumptes responsables del malbaratament de fons públics per a les anomenades “ambaixades catalanes” amb la finalitat de practicar la declaració complementària a la ja realitzada al gener de 2020, pels nous imports que han aflorat en la instrucció de la causa.

Els citats són, entre d’altres: Oriol Junqueras, Carles Puigdemont, Artur Mas, Francesc Homs, Andreu Mas Colell, Neus Munté i Raul Romeva, que hauran de respondre sobre els més de 20 milions d’euros que, d’acord a la denúncia de SCC i d’Advocats Catalans per la Constitució, es van dedicar a la promoció exterior del Procés il·legal de ruptura.

Pots ampliar la notícia a La Vanguardia, El PeriódicoEl Mundo, El PaísABC, La RazónEl Catalán, Voz Pópuli, i d’altres.

Newsletter

Quiero recibir información