ORGANITZACIÓ  ·  COMUNICATS   ·  DOCUMENTS   ·  CONTACTA ·  CAST    

Som la plataforma social que representa la unitat en la diversitat

Societat Civil Catalana anima a tots els ciutadans a sumar-se a la marxa per evidenciar que no tenim por

dissabte, agost 26, 2017
Date: 
dissabte, agost 26, 2017 - 18:00

Benvolguts socis, col·laboradors i simpatitzants de SCC:

Per aquests canals, així com en tota la nostra xarxa de comunicació, us passo el text del comunicat oficial amb el prec que aquest dissabte, 26 d'agost, a les 18 hores en els Jardinets de Gràcia, Societat Civil Catalana tingui la màxima representació manifestant així la nostra potent presència davant la societat en aquests moments tan delicats com els que estem vivint. Voldria que tots ens poguéssim veure junts i units en aquesta manifestació contra la barbàrie.

Mariano Gomà,
President.

Societat Civil Catalana s'adherirà a la manifestació contra el terrorisme que se celebrarà aquest dissabte a Barcelona, ​​després dels atemptats a la capital catalana i a Cambrils. L'entitat assegura que el més important ara és expressar al carrer el rebuig cap a aquest tipus d'actes tant menyspreables com irracionals i mostrar públicament suport i solidaritat amb les víctimes d'aquesta tragèdia.

D'altra banda, però no per això menys important, l'associació també vol deixar clar que en aquest moment les diferències polítiques s'haurien de deixar de banda i que seria no només convenient sinó necessari mostrar una imatge d'unió cívica, convivència i unitat institucional amb la finalitat de reflectir que aquest tipus d'actes, que comporten la pèrdua de vides humanes, tenen, ara mateix, una importància infinitament més gran que qualsevol altre tipus d'objectiu polític.

Ara el més important i el que realment ha de comportar preocupació és la lluita contra el terrorisme i la forma més eficient de treballar i avançar en aquest aspecte és fer-ho de forma conjunta. Es tracta de protegir els ciutadans d'atacs terroristes i defensar la nostra llibertat i la nostra democràcia.

L'entitat insisteix que és imprescindible mantenir una comunicació fluida i lleial entre les institucions i els cossos policials encarregats de vetllar per la seguretat de tots nosaltres, ja que ens enfrontem a un problema de terrorisme global i la unitat d'acció és fonamental per poder prevenir aquest tipus d'actes.

Societat Civil Catalana reitera que és el moment d'estar al costat de les víctimes i que els ciutadans i tots els representants polítics mostrin el seu cantó més humà, el seu rebuig a la barbàrie i la unitat de tots davant del terror, acudint a la manifestació d'aquest pròxim dissabte, dia 26 d'agost, i clamar sense cap tipus de temor que no tenim por.

Localización: 

Els Jardinets de Gràcies (Passeig de Gràcia, 116, 08008, Barcelona).

 

SOCIETAT CIVIL CATALANA
Asociación Cívica y Cultural

Còrsega 270, 3r 5ª
08008 Barcelona
SPAIN

T · +34 93 624 32 37
comunicacio@societatcivilcatalana.cat

Informació d'interès

Agenda d,activitats
Documents

 

Avís Legal

 

Política de privacitat
Bases legals