ORGANITZACIÓ  ·  COMUNICATS   ·  DOCUMENTS   ·  CONTACTA ·  CAST    

Som la plataforma social que representa la unitat en la diversitat

Objectius de Societat Civil Catalana

Societat Civil Catalana és una associació que té com a objectius:

  • Promoure, difondre i fomentar la cohesió i la convivència entre els ciutadans a Catalunya i d'aquests amb la resta d'espanyols.
  • Promoure, difondre i mantenir la cultura catalana com a part inseparable de la cultura espanyola comú.
  • Unificar els esforços de totes aquelles persones i grups que treballen amb els objectius anteriors.

Societat Civil Catalana vol comptar amb tots aquells que creuen en una Catalunya integrada en una Espanya plural i que participin dels nostres objectius.

Societat Civil Catalana és independent i no està vinculada a cap partit polític. Qui participa a Societat Civil Catalana ho fa a títol individual.

ELS ÒRGANS DE SOCIETAT CIVIL CATALANA

L’Assemblea General

L’Assemblea General és l'òrgan sobirà de l'associació i està integrada pels socis. Les seves decisions s'adopten per majoria dels socis presents o representats. Els col·laboradors poden assistir també a l’Assemblea.

Els socis

Poden adquirir la condició de socis les persones físiques majors d'edat i amb capacitat d'obrar que tinguin una reconeguda trajectòria en el compliment de les finalitats de l'Associació i que siguin avalats per cinc membres del Consell Consultiu.

La Junta Directiva

La Junta Directiva regeix, administra i representa a l'Associació. Actualment està integrada per onze membres que són escollits per l'Assemblea General. Els seus càrrecs són: President, Vicepresident, Secretari i Vocals.

"La Junta Directiva de Societat Civil Catalana ha realitzat modificacions en la seva estructura interna. Els canvis han estat aprovats en l'última reunió celebrada dilluns passat, dia 11 de juliol del 2016."

Objectius de Societat Civil Catalana

President

Mariano Gomà

Barcelona, 1952. Arquitecte i escriptor. Acadèmic de la Reial Acadèmia de Belles Arts de San Fernando. Estudis a Grenoble (França), Cambridge (Regne Unit) i professor de la Universitat Politècnica de Torí (Itàlia). Membre del Capítol Espanyol del Club de Roma. President provincial de la Creu Roja de Lleida entre 2004 i 2014.

Vicepresident

José Domingo

Barcelona, 1959. Lletrat de l'Administració de la Seguretat Social. President d'Impulso Ciudadano. Ex president de l'Associació Professional de Lletrats de l'Administració de la Seguretat Social. Ex diputat al Parlament de Catalunya. Col·labora en diferents mitjans de comunicació.

Vicepresident

Álex Ramos

Burgos, 1959. Director del Centre d'Estudis del Col·legi de Metges de Barcelona (COMB) i director editorial dels Quaderns de la Bona Praxi. Metge especialista en Medicina Preventiva i Salut Pública. Diplomat en Nutrició i Dietètica. Col·labora en revistes de formació mèdica nacionals i internacionals. Membre de Federalistes d'Esquerres.

Vicepresident

Miriam Tey

Barcelona, 1960. Estudis de Filosofia a la UB ia la UAB. Estudis a Cambridge i Montpeller. Editora, ex directora general de l'Institut de la Dona d'Espanya. Marxant d'art. Membre fundador del centre cultural CLAC. Publica en Quaderns per al diàleg, Crònica Global i Nova Revista.

Secretari

Manuel Miró

Barcelona 1964. Llicenciat en Dret. Màster en Assessoria Jurídica d'Empreses IE. Membre de IAFI (Investigació en Anàlisi Financera i de la Incertesa) del Departament de Matemàtica Financera de la UB. Advocat en exercici.

Tresorer

Ferran Brunet

Barcelona, 1953. Professor d ́Economia Europea a la UAB. Doctor en Ciències Econòmiques i Empresarials. Docent, investigador i autor de nombroses publicacions sobre política econòmica, competitivitat i qualitat de la regulació en la Unió Europea. Col·labora en diversos mitjans de comunicació.

Vocal

Rafael Arenas

Vegarrozadas (Astúries), 1967. Catedràtic de Dret Internacional Privat a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Doctor en Dret. Autor de més de 150 publicacions sobre temes jurídics. Membre del col·lectiu Porta de Brandenburg. Publica articles a Abc, El Periódico, El Confidencial i Crònica Global.

Vocal

Joaquim Coll

Barcelona, 1967. Tècnic superior de la Diputació de Barcelona. Doctor en Història Contemporània. Premi Ciutat de Barcelona (1998) pel llibre Narcís Verdaguer i Callís (1863-1918) i el catalanisme possibilista. Ex professor associat de la Universitat de Barcelona (UB). Publica articles a El Periódico i El País.

Vocal

Montserrat Baras

Nascuda a Gijón, Astúries, 1947. Professora Titular de Ciència Política a la UAB. Coordinadora del Grup de Recerca GREP sobre elits i partits polítics. Membre de la Comissió Acadèmica del "del RECERCAT i Socials", i membre del Consell Rector del "Centre d'Estudis d'Opinió"..

Vocal

Sixto Cadenas

Valladolid, 1966. Funcionari de carrera de l ́Administració de Justícia. Gestor Processal. Expert en processos electorals. Tertulià a COPE Barcelona.

Vocal

Isabel Fenández Alonso

Coaña (Astúries), 1969. Professora titular a la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB. Doctora en Periodisme per la Universitat Complutense de Madrid. Postdoctorat a l ́Observatori dels Mitjans a Europa d ́Universitat Lliure de Brussel·les. Especialista en relacions entre el poder polític i els mitjans.

Vocal

Juan Mellen

Mataró (Barcelona), 1969. Graduat en Relacions Públiques per la ESRP de la UB. Director Executiu de RED-Asociación de Empresas de Diseño Español i soci fundador de Areaexport, que desenvolupa activitats d ́assessorament en estratègia de negocis internacionals per a empreses del sector industrial, d ́arquitectura, interiorisme i disseny.

Vocal

Francesc Moreno

Barcelona, 1953. Editor de Crònica Global i de diverses revistes tècniques. Advocat. Ex professor de Dret Financer a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i de Dret Mercantil a la Universitat de Barcelona (UB).

Vocal

Nuria Plaza Carrero

Madrid, 1967. Filòloga Hispànica. Professora de Llengua i Literatura espanyola en programes universitaris nord-americans de Study Abroad. Membre de l'Associació per a l'Ensenyament de l'Espanyol com a Llengua Estrangera (ASELE). Autora de diverses publicacions sobre temes literaris i de didàctica de l'espanyol com a segona llengua.

 

 

SOCIETAT CIVIL CATALANA
Asociación Cívica y Cultural

Còrsega 270, 3r 5ª
08008 Barcelona
SPAIN

T · +34 93 624 32 37
comunicacio@societatcivilcatalana.cat

Informació d'interès

Agenda d,activitats
Documents

 

Avís Legal

 

Política de privacitat
Bases legals