ORGANITZACIÓ  ·  COMUNICATS   ·  DOCUMENTS   ·  CONTACTA ·  CAST    

Som la plataforma social que representa la unitat en la diversitat

Objectius de Societat Civil Catalana

Societat Civil Catalana és una associació que té com a objectius:

  • Promoure, difondre i fomentar la cohesió i la convivència entre els ciutadans a Catalunya i d'aquests amb la resta d'espanyols.
  • Promoure, difondre i mantenir la cultura catalana com a part inseparable de la cultura espanyola comú.
  • Unificar els esforços de totes aquelles persones i grups que treballen amb els objectius anteriors.

Societat Civil Catalana vol comptar amb tots aquells que creuen en una Catalunya integrada en una Espanya plural i que participin dels nostres objectius.

Societat Civil Catalana és independent i no està vinculada a cap partit polític. Qui participa a Societat Civil Catalana ho fa a títol individual.

ELS ÒRGANS DE SOCIETAT CIVIL CATALANA

L’Assemblea General

L’Assemblea General és l'òrgan sobirà de l'associació i està integrada pels socis. Les seves decisions s'adopten per majoria dels socis presents o representats. Els col·laboradors poden assistir també a l’Assemblea.

Els socis

Poden adquirir la condició de socis les persones físiques majors d'edat i amb capacitat d'obrar que tinguin una reconeguda trajectòria en el compliment de les finalitats de l'Associació i que siguin avalats per cinc membres del Consell Consultiu.

La Junta Directiva

La Junta Directiva regeix, administra i representa a l'Associació. Actualment està integrada per onze membres que són escollits per l'Assemblea General. Els seus càrrecs són: President, Vicepresident, Secretari i Vocals.

"La Junta Directiva de Societat Civil Catalana ha realitzat modificacions en la seva estructura interna. Els canvis han estat aprovats en l'última reunió celebrada dilluns passat, dia 11 de juliol del 2016."

Objectius de Societat Civil Catalana

Presidente

Mariano Gomà

Barcelona, 1952. Arquitecte i escriptor. Acadèmic de la Real Academia de Bellas Artes de San Fernando. Estudis a Grenoble (França), Cambridge (Regne Unit) i professor de la Universitat Politècnica de Turín (Itàlia). Membre del Capítulo Español del Club de Roma. President provincial de la Creu Roja de Lleida entre 2004 i 2014.

Vicepresidente

Álex Ramos

Burgos, 1959. Director del Centre d'Estudis del Col·legi de Metges de Barcelona (COMB) i director editorial dels Cuadernos de la Buena Praxis. Metge especialista en Medicina Preventiva i Salud Pública. Diplomat en Nutrició i Dietètica. Col·labora a revistes de formació mèdica nacionals i internacionals. Membre de Federalistes d’Esquerres.

Vicepresidente

Miriam Tey

Barcelona, 1960. Editora, exdirectora General del Instituto de la Mujer de España. Estudis de Filosofia en la UB i a la UAB. Estudis a Cambridge i Montpellier. Marxant d'art. Membre fundador del centre cultural CLAC. Publica a Cuadernos para el diálogo, Crónica Global i Nueva Revista.

Vicepresidente

José Domingo

Barcelona, 1959. Lletrat de la Administración de la Seguridad Social. President de Impulso Ciudadano. Expresident de la Asociación Profesional de Letrados de la Administración de la Seguridad Social. Exdiputat en el Parlament de Catalunya. Col·labora a diferents mitjans de comunicació.

Secretario

Manuel Miró

Barcelona, 1964. Advocat exercint. Llicenciat en Dret. Master en Assessoria Jurídica d'Empreses IE. Membre de IAFI (Investigación en Análisis Financiero y de la Incertidumbre) del Departament de Matemàtica Financera de la UB.

Tesorero

Ferran Brunet

Barcelona, 1953. Professor d'Economia Europea a la UAB. Doctor en Ciències Econòmicas i Empresarials. Docent, investigador i autor de nombroses publicacions sobre política econòmica, competitivitat i qualitat de la regulació a la Unión Europea. Col·labora a diferents mitjans de comunicació.

Vocal

Sixto Cadenas

Valladolid, 1966. Funcionari de carrera de la Administración de Justicia. Gestor Processal. Expert en processos electorals. Tertulià en COPE Barcelona.

Vocal

Isabel Fernández

Coaña (Asturias), 1969. Professora titular a la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB. Doctora en Periodisme per la Universidad Complutense de Madrid. Postdoctorat al Observatorio de los Medios en Europa de Universidad Libre de Bruselas. Especialista en relacions entre el poder polític i els mitjans.

Vocal

Nuria Plaza

Madrid, 1967. Professora de Lengua y Literatura española en programes universitaris estatunidencs de Study Abroad. Doctora en filologia hispànica. Membre de la Asociación para la Enseñanza del Español como Lengua Extranjera (ASELE). Autora de diverses publicacions sobre temes literaris i de didàctica del espanyol com segona llengua.

Vocal

Irene Álvarez

Valencia, 1971. Advocada exercint. Llicenciada en Dret i en Humanitats. Diplomada Superior en Dret Comparat per la Robert Shuman University (Estrasburgo). Va ser membre del Comité Ejecutivo de la European Yoing Bar Association.

Vocal

Xavier Marín

Barcelona, 1953. Director de IDECAPS, escola de Liderazgo. Va exercir durant 25 anys de director de l'escolta de formació política, XAVIER SOTO. Politòleg. Graduat en Seguridad Pública per la UAB. Master en Polítiques Públiques per la UPF. Master en Comunicació i Lideratge per la UAB. Col·labora a diferents mitjans de comunicació.

Vocal

José Rosiñol

Ripollet (Barcelona), 1970. Responsable de Relacions Institucionals. Estudis en negociació i resolució de conflictes. Col·laborador habitual al diari ABC i ha publicat en altres diaris a nivell nacional i mitjans digitals.

Vocal

Óscar Uceda

Lleida, 1969. Comercial en empresa privada. Membre del Consejo Social de la UDL. Llicenciat en Història Contemporània per la UDL. Coautor de la obra Els setges de Lleida, 1644-1647 (Ed. La Paeria, Lleida 1998). Autor de La ciutat Massacrada (Ed. Diari Segre, Lleida, 2007) i del llibre/catàleg de la exposició 1808-1810, El Pla de Lleida en Guerra (IEI, Lleida 2010). Expert en la Guerra de Sucesió i autor de articles, llibres i conferències relacionades. Col·labora a diferents mitjans de comunicació.

 

 

SOCIETAT CIVIL CATALANA
Asociación Cívica y Cultural

Còrsega 270, 3r 5ª
08008 Barcelona
SPAIN

T · +34 93 624 32 37
comunicacio@societatcivilcatalana.cat

Informació d'interès

Agenda d,activitats
Documents

 

Avís Legal

 

Política de privacitat
Bases legals