ORGANITZACIÓ  ·  COMUNICATS   ·  DOCUMENTS   ·  CONTACTA ·  CAST    

Som la plataforma social que representa la unitat en la diversitat

Societat Civil Catalana ha celebrat aquest dimarts a Madrid l'acte titulat 'Què està passant a Catalunya?' En què han intervingut el president de l'entitat, Mariano Gomà; el vicepresident, Àlex Ramos; l'exministre del PSOE i expresident del Parlament Europeu, Josep Borrell; la vicesecretària general d'Estudis i Programes del PP, Andrea Levy; el portaveu del Grup Parlamentari de Ciutadans, Juan Carlos Girauta; i l'historiador i periodista, Fran Carrillo.

Ramos ha fet una breu exposició de la formació de Societat Civil Catalana i els objectius de l'entitat. Durant la seva intervenció, ha deixat clar que l'associació pretén donar "visibilitat a tots aquells catalans que no són secessionistes" i explicar amb arguments que "la independència ni ens convé ni la volem".


Societat Civil Catalana ha presentat aquest divendres la seva nova campanya titulada 'Què està passant a Catalunya?', en què es realitzaran diverses conferències en algunes ciutats d'Espanya, amb la intenció d'explicar la visió de l'entitat en relació al procés independentista impulsat per la Generalitat.


Una delegació de Societat Civil Catalana, Concòrdia Cívica i Empresaris de Catalunya, integrada per Mariano Gomà i Rafael Arenas (SCC), Teresa Freixes (CC) i Carlos Rivadulla (EC), s'ha entrevistat aquest diumenge amb els congressistes dels Estats Units Dona Rohrabacher i Brian Higgins.

L'entrevista tenia com a objectiu intercanviar impressions sobre la situació a Catalunya derivada del procés secessionista

Se'ls ha explicat el context jurídic, econòmic i social que es viu a Catalunya a conseqüència del desafiament separatista i la inserció d'aquest context en el marc espanyol i europeu.


Societat Civil Catalana ha presentat aquest dimarts la seva nova sectorial anomenada Intercultural al Centre Cívic Pati Llimona de Barcelona. L'acte ha comptat amb les intervencions del vicepresident de l'entitat i responsable de les sectorials de l'associació, Álex Ramos; el coordinador d'aquesta sectorial, Jairo Ernesto Silva; la presidenta emèrita de la Federació d'Associacions Americanes a Catalunya (FASAMCAT), Laura Rojas; i el vocal de la Junta Directiva, Joaquim Coll; i ha estat moderat per la vocal de la sectorial Intercultural, Diana Dinu.


Més de 15.000 persones se sumen a la manifestació

 

La marxa convocada a Barcelona per Societat Civil Catalana (SCC), amb l'objectiu de denunciar els dèficits democràtics i els riscos per a les llibertats i la convivència que comporta el procés separatista a Catalunya, ha estat un gran èxit: més de 15.000 persones s'hi han sumat. Mai fins ara una organització ciutadana no nacionalista havia aconseguit moviliar a tanta gent i de perfils ideològics tan diversos.


Societat Civil Catalana ha celebrat aquest dimecres la conferència 'La dinàmica econòmica Catalunya-Espanya a l'Europa actual', dins el marc dels esmorzars d'Economia i Empresa que organitza l'entitat.

En aquesta ocasió, la conferència ha comptat amb la intervenció del membre del Ple de la Cambra de Comerç i CEO de Eurofil Export, Luis María Puig Català, que ha realitzat una anàlisi exhaustiva sobre la situació econòmica que hi ha a Espanya, en general, i a Catalunya, en particular, en relació a Europa.


El president de Societat Civil Catalana, Mariano Gomà, i el vicepresident, José Domingo, han explicat aquest divendres totes les novetats sobre la manifestació que està organitzant l'entitat per al dia 19 de març.


El president de Societat Civil Catalana, Mariano Gomà, i els vicepresidents de l'entitat, Miriam Tey i Àlex Ramos, s'han reunit aquest dimarts amb la presidenta del Congrés dels Diputats, Ana Pastor, a Madrid. Durant la trobada li han traslladat la seva preocupació sobre la situació que es viu a Catalunya en relació al procés independentista.


Societat Civil Catalana ha realitzat aquest dilluns una anàlisi exhaustiva dels resultats de l'enquesta que l'entitat va encarregar a GESOP sobre la independència de Catalunya i altres temes relacionats.

La vocal de la Junta Directiva, Isabel Fernández Alonso, ha fet especial èmfasi que, en matèria educativa, menys d'un 10% dels enquestats aposta per "un model monolingüe en català, és a dir, el model actual d'immersió lingüística". Una dada que demostra que "la majoria de la societat catalana rebutja el model educatiu vigent".


Societat Civil Catalana ha celebrat aquest dimarts l'acte 'Reflexions sobre Catalunya i Espanya' al Círculo Ecuestre. El president de l'entitat, Mariano Gomà, ha estat acompanyat pel president del Círculo de Empresarios, Javier Vega de Seoane, i l'exministre, Josep Piqué.

El president de Scoietat Civil Catalana ha anunciat que la manifestació contra la vulneració dels drets i llibertats dels catalans per part de la Generalitat es celebrarà finalment el dia 19 de març, i no el 26 de febrer com estava previst, a causa de qüestions organitzatives internes.


 

SOCIETAT CIVIL CATALANA
Asociación Cívica y Cultural

Còrsega 270, 3r 5ª
08008 Barcelona
SPAIN

T · +34 93 624 32 37
comunicacio@societatcivilcatalana.cat

Informació d'interès

Agenda d,activitats
Documents

 

Avís Legal

 

Política de privacitat
Bases legals